Despre noi

Cine suntem, ce facem si de ce sa ne alegeti pe noi!

Cine suntem?

De ce PRO ? Pentru ca experienta acumulata in cei 10 ani de creatie fotografica impreuna cu cei 5 ani de activitate in domeniul productiei publicitare, concept grafic, spoturi de reclame si filmari specifice ne-au ajutat sa dobandim cunoastintele si experienta necesara serviciilor Pro Foto Video.
Va oferim toata gama de servicii foto compuse din sedinta foto de STUDIO, fotografie profesionala de nunta si evenimente speciale in diferite locatii, fotografii tip mama si copilul, fotografie de produs, fotografii profesionale pentru cladiri si interioare, albume foto personalizate, fotografii tip fashion, fotografii pentru evenimente sportive si tururi virtuale 360” in special domeniului HORECA, imobiliare, targuri si expozitii.
Deasemenea realizam si filmari video la nunti si evenimente speciale, spoturi video pentru reclame si interviuri de promovare.
Suplimentar oferim si o gama larga de albume foto si servicii diverse de personalizare a acestora.

Echipa Noastra

Pasiunea, creativitatea, seriozitatea si profesionalismul in arta fotografica si fotojurnalism, impreuna cu serviciile video de calitate superioara si creatie grafica este ceea ce va oferim. Va invitam sa aflati mai mult despre noi.

Misiunea Noastra

Etalonul calitatii pe piata de servicii profesionale Foto-Video.

Noi credem asta pentru ca un fotograf are o super putere unica! El opreste timpul si, cum cineva a spus odata…”surprinde momentul”. Noi tindem sa credem ca un mare fotograf face mai mult decat atat…

…CREEAZA AMINTIRI

In ultimii 10 ani, am fost acolo, cu camera in mana, pentru aceia care au dorit nu numai sa opreasca timpul ci si a creea amintiri sub forma de suveniruri.
O multime de oameni care ne-au solicitat serviciile ne-au devenit prieteni adevarati.
Consideram ca aceasta este o dovada suficienta a calitatii serviciilor noastre.